Giraffen bag bloggen

 

Anne Romedahl – det er mig. En kvinde i min bedste alder. Er det ikke det, man siger, når man er over fyrre og lige bliver nødt til at lave en hurtig hovedregning, når adspurgt om alder?!

Mor til tre aldeles skønne unger i tre forskellige aldre . Karoline på 16, Thea på 12 og efternøleren William, netop fyldt 6 år. Gift med handyman John på 16’ende år – Han kan lave ALT! og det er virkeligt heldigt med alle de projekter, som jeg udtænker.

Er lærer og læsevejleder, og starter de fleste af mine dage med en omgang styrketræning eller løb. Det lyder måske en smule fanatisk – men nødvendigt, fordi min ryg driller og fordi, at jeg er MEGET glad for kage.

I min fritid er jeg krea-menneske og har altid gang i et projekt eller ti. Enten er jeg midt i – eller også er det på tegnebrættet i mit hoved.

Jeg drak min første kop kaffe, efter jeg var fyldt fyrre – og er nu blevet svært begejstret for en god kop kaffe. Elsker musik, men kan ikke længere skelne nutidens kunstnere – til gengæld kan jeg alle 80’er hits forfra, bagfra og i søvne.

Synes ikke døgnet har nok timer til alt det, som jeg gerne vil nå. Er en mester udi to-do-lister. Spørger du manden, vil han nok sige WANT-to-do-lister. Lige præcis det, har jeg brug for at blive mindet om indimellem, og det er manden god til! Velkommen til mit finurlige univers.