Velkommen

Så trodsede jeg – langt om længe – min begrænsede tekniske formåen og har fået min blog op at køre. Jubii!! Bloggen har været et ønske meget længe. Nu er jeg her, glad og helt klar til at gå i gang.

På bloggen vil omdrejningspunktet især være bolig – interiør – indretning – inspiration – diverse hus og have-projekter – recycling – loppefund og ikke mindst både store og små DIY’s, som jeg elsker at give mig i kast med – også selv om det ikke altid lykkes. Desuden vil jeg ikke udelukke, at jeg ytrer mig om hverdagsliv, livsstil og gode tips, som jeg mener, andre måske også kunne have glæde af.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med, og at du kan bruge mine indlæg og guides og synes, at der er inspiration at hente her på bloggen. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste.

Nederst kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så kan du se, når der er nyt på bloggen. Jeg ville også blive rigtigt glad, hvis du vil give dit besyv med i form af kommentarer og ris og ros. Det er langt sjovere at skrive, når man ved, der er nogen i den anden ende.

Velkommen til Anne finurlige univers!