Inspiration Livsstil

Mød kunsteren Matthew J. Pitts

Matthew J. Pitts

Som noget nyt på bloggen kommer en række blogindlæg omkring forskellige kunstnere, som i mine øjne – kan noget helt særligt. Indlæggene er ikke sponseret, men skrevet alene fordi jeg gerne vil dele min begejstring med jer.

Instagram er en evig kilde til inspiration, og på min søgen efter inspiration til mine vægge, stødte jeg på profilen @matthewjpitts. Da jeg kiggede ned over profilen, så var det et “instant crush”, og jeg kontaktede Matthew for at høre, om han ville medvirke til at vise sin kunst frem i mit skriv på bloggen. Det sagde han heldigvis ja til, so here it goes…

Matthew J. Pitts er 34 år og bor i den engelske by St. Leonard in sea på Englands sydkyst. Matthew har studeret billedkunst på Norwich Scool of Art and Design. Derefter har han været en del af “Project Arts works” – en organisation som støtter voksne med særlige behov, hvor han har arbejdet som krea-menneske og været med til at skabe rammer for kreativ udfoldelse blandt dem, som var tilknyttet organisationen.

Nu fokuserer Matthew 100% på sin egen kunst og er repræsenteret af Wilson Stephens & Jones – et Galleri i Notting Hill, London. Her kan hans værker ses og købes, hvis du er på de kanter – ellers kan du blot følge linket herover:-)

Jeg er vild med det grafiske udtryk på Matthews billeder, og hvordan han formår at bruge forskellige geometriske figurer i sine billeder. Jeg elsker også, at der ofte er et twist – at det hele ikke er snorlige, men ofte lige et par figurer, som tilter lidt.

Jeg har mange favoritter blandt Matthews billeder, og det er svært at fremhæve en særlig favorit – dog er jeg ret sikker på, at et af Matthews billeder en dag vil være en del af min billedvæg. Vil du se mere til Matthew og følge med i hans kunst, så skal du helt sikkert følge med på instagram. Hans profil hedder @matthewjpitts

Her lige et par af mine favoritter – faktisk ret mange:-)

grafisk symmetri – smukt !!
Smukt og enkelt
Og et med lidt farve
Runde former
“Valhalla” og “stick or twist”

“Heist (study ii)”
3 MatthewjPitts billeder på væggen – Billedet er fra en udstilling i Lissabon
“We loved the trees for the shadow they cast”
“Hinterland” kan købes som print
En af mine favoritter – men jeg har mange!!

Matthew laver også en small edition prints af udvalgte malerier. Bl.a. kan du købe “Hinterland” , “It’s how you knew me love” og “Meet me in the stairwell” direkte hos Matthew – dem finder du lige herhttp://matthewjpitts.bigkartel.com

Tak fordi du læste med!!

Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.