Indretning Inspiration Interiør

Design-favoritter

Annonce for Brdr. Friis Møbler

Mit arbejdshjørne med min yndlings-syver.-)


Når man interesserer sig for boligindretning, så kommer man ikke udenom at drømme om lækkert design – det gør jeg også! Fx. står Arne Jacobsens syverstol model 3217 i sort læder fra Fritz Hansen som noget helt særligt for mig – og jeg har hele tiden vidst, at den skulle jeg eje en skønne dag.

I indlægget her vil jeg vise mine design-favoritter – også et par stykker som jeg endnu ikke ejer, men som står højt på ønskesedlen. Indlægget er lavet i samarbejde med Brdr. Friis møbler og indeholder reklamelinks. Når jeg viser de designfavoritter – som jeg ejer, så linker jeg Brdr. Friis Møbler. Så kan du hurtigt se pris og de forskellige varianter.

Mit hjem er min base, og det allervigtigste er, at her er hyggeligt at være. Jeg forsøger hele tiden at optimere på hyggefronten, og derfor sker der ofte noget hjemme hos mig. Jeg rykker rundt, laver om, istandsætter ting, køber gammelt og køber nyt. Det betyder, at nogle ting har kort levetid hos mig, og så er der de “long-lasting” items og møbler i lækkert design, som jeg har ønsket mig længe og som ved køb er velovervejet – og som jeg ikke sådan lige skiller mig af med igen.

Min Arne Jacobsen kontorstol fra Fritz Hansen, som står i stuen i mit nye arbejdshjørne er absolut en af de ting, som har stået højt på min ønskeseddel virkelig længe. Det er ganske enkelt et legendarisk møbeldesign med suveræn siddekomfort og samtidigt så smukt at kigge på. Min mand går ikke særligt op i boligindretning og design, men jeg tror faktisk, at han alligevel er noget imponeret over kontorstolen. Ihvertfald bruger han mere og mere min arbejdsplads i stedet for at sidde på hans eget kontor.


Close up syverstol model 3217


From top – smukkeste stol

Mit Børge Mogensen shakerbord har jeg efterhånden ejet i mange år, og er en af de ting, som jeg aldrig skiller mig af med. Mit er i sæbebehandlet eg, og nok et af de møbler, som jeg er allermest glad for.

Mit Børge Mogensen Shakerbord

Omkring mit shakerbord står mine Wegner Y-stole – også i sæbebehandlet eg. Dem bliver jeg heller aldrig træt af at se på. De fåes i mange varianter, og jeg kan godt blive fristet til at købe en i en smuk farve en dag.

Wegner Y-stol midt i en solstråle

Mit sofabord får jeg rigtig mange forespørgsler på på instagram. Bordet er i røget eg og fra Viacph. Deter smukt og enkelt og nemt at flytte rundt på, og det har vi ofte brug for i stuen.

Sofabord i røget eg fra viacph


På væggen ved sofaen hænger min Kaiser Idell sakselampe, som efterhånden også har nogle år på bagen. Den hænger så fint her, og fungerer godt i praksis med saksearmen – så man kan rykke den ud og ind og op og ned efter behov.

Kaiser Idell som læselampe ved sofaen

Derudover har jeg selvfølgelig til stadighed også ting på min ønskeseddel. Når noget bliver vinget af, så sniger der sig ofte nyt på, kender I det? En af de ting som står på listen er Uten silo – en væghængt ordner til småting i plast. Den er så fin og taler både til mit krea-jeg og mit design-øje. Den vil helt sikkert gøre sig godt i mit arbejdshjørne, og den ville være helt perfekt til at rumme mine kreating.

Se lige hvor fin den er til opbevaring

Jeg ønsker mig også et Georg spejl – Skagerak. Det er helt enkelt og meget meget fint. Det skal stå i mit soveværelse, så jeg kan se mine outfits i fuld figur, når jeg klæder mig på.-)

I need this mirror in my bedroom:-)

En anden lampe til vil passe helt perfekt i stuen på mit fletskab er en Akari lampe. Modellen Akari 1A er min favorit, så den ville jeg vildt gerne klikke i kurven:-)

Akari 1A ville være helt perfekt på mit fletskab

Det var nogle af mine absolutte design-favoritter – og her på falderebet så lige en rabatkode til jer. Rabatkoder kan man jo altid bruge;-) Brug koden Anne15 hos Brdr. Friis møbler og få 15 % i rabat. Rabatkoden gælder til og med søndag d. 12. maj. Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller på kampagner og kan ikke kombineres med andre rabatter, herunder Forbrugsforeningen og andre rabatordninger. Rabatkoden gælder kun til webshoppen og kan ikke bruges i butikkerne.

Hvilke design-favoritter ejer du? og hvilke har du på ønskesedlen? Kender du noget til noget lækkert design – som er et kig værd og som måske skal på min ønskeseddel? Så smid meget gerne en kommentar nedenfor – er altid nysgerrig på at se nye eller gamle smukke designs:-)

Tak fordi du læste med!

Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.