Indretning Inspiration Interiør

Mine Hübsch favoritter

Annonce for Hübsch

For et stykke tid siden var jeg oppe for at besøge Hübsch. Jeg var inviteret til Pre-launch på deres Occasions-kollektion AW19. Det var en dejlig dag i godt selskab og med nogle supergode indslag og foredrag – og vi blev desuden præsenteret for mange lækre nyheder fra Hübsch.

I indlægget her vil jeg vise mine favoritter fra deres Occasions-kollektion. Occasions-kataloget AW19 kan du se lige her.

Jeg elsker lamper – og smukke lamper var der mange af. Lampen her findes både i sort og messing – og den sorte lampe kunne jeg snildt finde en fin plads til herhjemme hos mig. Lampen kan du finde her.

Den sorte version. Lampen fåes også i messing

Derudover fik denne lampe i marmor med et skønt knæk også mit indretningshjerte til at banke lidt hurtigere. Jeg kunne lige forestille mig, at den ville passe perfekt ovenpå Herringbone skabet, som står højt på min ønskeliste.

Det smukke herringbone skab – det MÅ jeg bare eje!! du kan finde det her

Og marmorlampen som vil passe perfekt ovenpå Herringbone skabet

Bambusstole elsker jeg også bare! Et lækkert bud fra Hübsch er denne loungestol. Den passer perfekt ind hos mig, både i karnappen med masser af lysindfald, men også i datterens værelse – som jeg netop har sat i stand med nye farver. Indlægget om teenværelset kan du læse lige her

Lækkerhed i bambus med tilhørende skammel

Forskelligt look med og uden puder
Den er fin mange steder i huset og kan købes her

På pudefronten faldt jeg for de store sofapuder med flere farver og broderede detaljer. Jeg elsker puder – dem kan man ikke få for mange af. Jeg har MANGE forskellige puder liggende – Så bytter jeg ud, når jeg trænger til, at der skal ske lidt nyt. Det er en god måde at skabe et nyt look på – uden at det koster en bondegård. Puder fra Hübsch er på min ønskeseddel til jul. Puderne kan du se her og her

Jeg er vild med de broderede detaljer på puderne

Hübsch har også designet en række smukke spejle. Der er mange i messing, men også i både i bambus og i eg. Jeg forelskede mig i et stort vægspejl i eg, Spejlet passer perfekt i mit nyistandsatte soveværelse. Spejlet kan købes her.

Teenageren har snuppet spejlet, men det skal op at hænge i mit soveværelse
Spejlet har en smuk egetræsramme

Jeg så også lidt skønne sager, som kan bruges i køkkenet. Jeg er vild med terrasso og disse fine skærebrædder er helt virkelig fine. Desuden kan de også bruges til servering af fx. tapas næste gang veninderne kommer til tøsehygge. De kan købes hos dubuy.dk lige her

Terazzo i både lys og mørk
Skærebrædderne er lige ved hånden i køkkenet

Jeg fandt de skønneste kopper i glas. Jeg kan rigtig godt lide the retro’ish feel, som disse glaskopper har. De fire farver – synes jeg – er lige i øjet:-) Kopperne kan købes hos dubuy.dk her.

Glaskopperne kommer i sæt a 4 stk med forskellig farve hank

perfekt til min iskaffe

Denne smukke brevpresser kommer jeg ikke udenom at nævne. Den tager sig godt ud og shiner uanset, hvor man placerer den – og jeg bliver næsten sulten bare af at kigge på den:-) Så fin i farven altså!! Brevpresseren kan købes lige her

Fineste brevpresser med en diameter på hele 16 cm

Stor, tung og fineste farve og struktur

Så fint når sollyset lige rammer brevpresseren

Dette arrangement i egetræ er egentlig en hylde, men hos mig fungerer den perfekt som et lille bord. Jeg sidder ofte her i stuen med kaffen og mit strikketøj – jeg går nemlig helt amok med strik for tiden:-) Hylden fåes på dubuy.dk her og findes også i flere og større versioner.

Hübsch hylde i eg – jeg bruger den som bord
Hylden i eg passer perfekt i mit hjørne af stuen

Det lille fine bordspejl med fod af egetræ passer så fint på datterens nyrenoverede værelse. Teenageren her i familien tilbringer laaaaang tid foran spejlet, når makeuppen skal lægges – så spejlet her bliver brugt flittigt, når detaljerne skal studeres, og makeuppen skal være helt perfekt. Nu slipper jeg forhåbentlig for, at hun bruger spejlet på badeværelset og blokerer det hele morgenen, inden vi alle skal ud af døren. Det er win-win:-)

Bordspejl med egetræsfod
Spejl på fod – fint og enkelt!! Du kan klikke spejlet i kurven lige her

Håber du fik lidt inspiration – måske nogle ideer til ønskesedlen til jul:-) Tak fordi du læste med!!

Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.