Inspiration Lopper

Fem flade til væggen

Jeg købte for nylig et meget fint litografi af Morten Christoffersen. Jeg havde virkelig svært ved at vælge, fordi der var mange fine at vælge imellem. Jeg endte med at vælge de blå fugle i a2 størrelse, fordi jeg tænke, at det ville passe perfekt over teakskænken med mine blå loppefund.

Morten Christoffersen blå fugle A2

 

Siden har jeg købt endnu et tryk af Morten Christoffersen. Denne gang købte jeg afrikansk familie i a3 format.

litografi morten christoffersen

Afrikansk familie i A3

 

Hvis du kan lide Mortens Christoffersens litografier, så kan det købes hos Retrovilla lige her

På dba kigger jeg ofte annoncerne igennem for litografier og plakater. Ofte går jeg ikke efter noget bestemt eller dyrt, men kigger og slår til, når jeg finder noget, som jeg synes er interessant. Senest har jeg købt denne Louisiana plakat. Den var ikke dyr- 100 kr, men jeg faldt bare for farver og komposition.

lampe beton diy

Nyeste køb fra dba er denne Louisiana plakat

 

Linoliumstryk kan jeg mærke “gror” på mig i øjeblikket. Linoliumstryk kigger jeg efter i genbrugser, på loppemarkeder og på dba. Jeg går ikke efter noget bestemt motiv, men når jeg ser det rette, så er jeg ikke i tvivl, og så ryger det i kurven. Det kunne f.eks være noget i denne stil.

Linoliumstryk

Linoliumstryk

 

Matisse har jeg kigget lidt på i den seneste tid, og jeg har netop lige købt et fint Matisse-tryk.

matisse plakat inspo

Matisse blå nude

Et andet Matisse-tryk som jeg har i kikkerten ses herunder.

 

Matisse plakat inspo

Dette træ af Matisse ville passe godt til min billedvæg

 

Sidst men absolut ikke mindst vil jeg nævne Christiane Spangsberg. Hun laver de smukkeste billeder, og jeg ønsker mig brændende et af hendes værker til at hænge i min stue. Jeg har fulgt hende på instagram længe, og jeg er ikke den eneste, som har fået øjnene op for hendes unikke værker. Der er bud efter hende, og hendes følgertal stiger med lynets hast. På restauranten Paddington In i Sydney kan man se en udstilling af hendes værker, som går under navnet “how strangers meet”. Jeg elsker de enkle billeder med den enkle streg, som nok ikke er så enkel at lave endda.

Christiane Spangsbergs billeder - Paddington In

Christiane Spangsbergs værker “how strangers meet” – Paddington In

 

Hun laver også billeder med mere kontrast – de er lige så smukke. Priser på Christianes værker er fra 5000 kr. På instagram kan du finde hende under navnet @christianespangsberg, hvis du gerne vil se mere.

 

Mere kontrast

Her et par af hendes billeder med mere kontrast

 

Tak fordi du læste med. Ha’ en skøn dag!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofie
  1. november 2018 at 8:51

  Hej Anne,
  Hvor er rammen med dit Picasso billede fra? 🙂

  Mvh.
  Sofie

  • Reply
   Anne Romedahl
   30. november 2018 at 10:51

   Hej Sofie. Rammen er faktisk bare fra ikea, har skåret en smule af billedet forneden, så passede det til rammen. hilsen Anne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.