Indretning Inspiration Interiør

Mafundi.dk – bæredygtigt afrikansk håndværk i fantastiske farvekombinationer

Reklame for Mafundi

Tote-bag fra Mafundi med wauw-effekt

For nylig opdagede jeg @mafundi.dk på instagram, og jeg blev straks tiltrukket af det fine håndværk og de smukke farvekombinationer. Jeg er vildt begejstret for filosofien bag Mafundi. Mafundi arbejder nemlig efter en bæredygtig filosofi, som er 100% ansvarlig økonomisk, socialt og miljømæssigt. Derfor gav det – for mig – rigtig god mening lave et samarbejde med mafundi.dk og tippe jer om de fine fund, som man kan gøre der – OG samtidig støtte økonomisk udsatte kenyanske håndværkere og deres familier en stabil indkomst.

Mafundi.dk er en nystartet virksomhed, som forhandler bæredygtigt håndværk fra Kenya. Ravi er manden bag Mafundi, og med sig har han Tine Bach, som designer de smukke ting, som kan købes på Mafundi.dk. Sigtet er at forene traditionelt afrikansk håndværk med enkelt nordisk design. Mafundi betyder håndværk på swahili – produktionen foregår i Kenya og er fremstillet efter fair trade principper af lokale kooperativer og kvindegrupper i Kenya. Du kan læse meget mere om filosofien bag Mafundi lige her – og det er værd at læse!!

mafundi.dk er alt 100% håndlavet og uperfekt:) Du kan finde de smukkeste puder i håndvævet bomuld. Der er håndknyttede unika sisalkurve til opbevaring, træskærerarbejder så som fine skåle og skærebrædder. Desuden toilettasker, penalhuse, muleposer og sleeves til labtobs. Farvekombinationerne er et kapitel for sig selv, og jeg er vild med de vovede farvekombinationer, som går igen i alle de artikler – som er lavet af håndvævet bomuld.

Gennemført træskærerarbejde i en lækker udgave

Megacool denne boxi sisalkurv!!

Øverst på min Must Have-liste stod denne smukke mulepose i de vildeste farver. Den kommer til at hænge på min skulder hele efteråret. Muleposen i denne farvekombi kommer på lager hos Mafundi igen inden længe.

Den smukke mulepose hænger på mit skab, når den altså ikke lige hænger på min skulder. Elsker farvekombinationen og de klare farver!!

Desuden en masse andre muleposer i smukke farver, se fx. her

Perfekt til strikketøjet, som jeg efterhånden har med næsten overalt

Jeg var solgt, da jeg fandt gulvpuderne, og farvekombinationen brun/blå er lige i øjet. Gulvpuden finder du her og der er mange andre farvekombinationer i både tern og striber.

Hvem siger gulvpuder kun skal bruges på gulvet:-) Jeg synes, de passer perfekt til hyggekrogen på min overdækkede ude-oase

Et sleeve til min nye laptop i denne skønne klare farve måtte jeg bare eje. Jeg er vild med den gule – se bare her.

Min nye Mac krævede et nyt fint sleeve

Sleeve i skønneste glade farve:-)

I sofapuder er udvalget også stort og med fine farvekombinationer. Denne pude i håndspundet bomuld passer helt perfekt til yndlingstolen i stuen. Når det er tid til afslapning her, så skal jeg altid have en pude i ryggen eller bag hovedet – og så gerne et tæppe over mig også, og det uanset årstiden:-)

Lækker pude i håndspundet bomuld


Puden fra Mafundi i min yndlingsstol

Håber du kunne lide indlægget, og du fik lidt inspiration til bæredygtigt afrikansk håndværk i skønne farver. Tak fordi du læste med!!

Anne

Fineste puder håndlavet i Kenya

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.