Indretning Inspiration Interiør Livsstil

Best of 2017

Nytår er tiden, hvor man kigger tilbage på året der gik, gør status og måske beslutter at sætte sig nye mål, ændre dårlige vaner og måske forsøger at holde op med at elske kage (never gonna happen here!!) Det tror jeg, at de fleste gør. Når jeg laver status over mit 2017, så er der ingen tvivl om, at 2017 har været et noget udfordrende år for mig personligt. Til gengæld har jeg også lært en hulens masse om mig selv, og det er jo faktisk ret positivt- men nok om det!

På et helt andet plan gør jeg også status – en status over årets loppefund. Det er en sjov status og præcis det, som dette blogindlæg handler om.

Jeg elsker at gå på loppejagt og gør det året rundt. Det er en hobby, som jeg hygger mig med og som får mig ned i gear, fordi jeg synes, at det er sjovt at finde fede ting med historie og bruge dem i indretningen. Så her altså lidt af de ting, som jeg faldt for i 2017.

Årets første fund var en safaristol, som havde stået på ønskesedlen længe. I januar måned fandt jeg så endelig et fint eksemplar med den helt rigtige patina.

 

 

Jeg fik endelig samlet tre fine og næsten hvide eksemplarer af Holm Sørensen Lamper. Det tog mig næsten et år at få samlet den alle. Er så glad for mine tre på stribe hen over spisebordet.

 

 

I den lokale genbrugs fandt jeg dette skønne grafiske tryk af Hans August Andersen. Det er så smukt og enkelt, synes jeg.

 

 

En stor frugtlygte fra Le klint ventede på mig i en genbrug i Varde, da jeg lige tilfældigvis lagde vejen forbi efter en lang kursusdag i det vestjydske. Den har nu fået en plads hjemme hos mig.

 

 

 

På dba.dk fandt jeg en fin udgave af en Karin Mobring stol. Det krævede godt nok et par kørsler frem og tilbage mellem Hjørring og Fredericia, da manden fik udleveret det forkerte eksemplar den første gang, han kørte til Hjørring. Heldigvis er han en tålmodig mand, så han tog det med et smil.

 

 

På instagram fik jeg et tip om salg af en West Germany gulvvase (blå inka). Den havde jeg kigget efter længe, så der slog jeg straks til.

 

 

Jeg er så heldig, at min mor også kigger efter lopper til mig. Hun kom en dag med 12 holmegårds glas, som hun lige havde spottet, efter at jeg havde nævnt dem for hende få dage inden.

 

 

På dba hvor jeg ofte surfer rundt, fandt jeg endnu en stol. Bernt Petersens kludestol er blevet den absolutte yndlingsplads hos ungerne, så der er ofte kamp om pladsen.

 

 

Lidt til sommerhuset har jeg også fundet. Efter en tur på genbrug havde  jeg dette fine bambusbord på hjul med hjem til sommerhuset. Bordet har den helt rette størrelse og passer perfekt til stilen i sommerhuset.

 

 

Et par sorte Louis Poulsen spotlamper blev det også til. De var billige, men i dårlig stand. Nu næsten istandsat, mangler bare lige at sætte to sorte stik i enderne, så er de klar til at komme op på væggen.

 

 

Af ting som jeg gik efter i 2017, men som jeg IKKE fandt kan nævnes et dobbelt arkivskab, som er dybt nok til at rumme forstærker, mandens ledningsspagetti m.m. Faktisk blev jeg tilbudt et, som var helt rigtigt, men det stod i Randers, og pga. størrelsen kunne jeg ikke finde en hurtig fragtløsning. Jeg håber, at finde et i nærheden af Fredericia snart. Det står helt sikkert på MUST HAVE-listen.

En gammel men lækker B & O pladespiller – når jeg ser den rigtige, så ved jeg det:-)

En bambussofa til min ude-oase. Jeg har set en del forskellige udgaver i årets løb, men altså ikke fundet præcis den sofa, som jeg havde i tankerne – ihvertfald ikke til den rigtige (læs:billige) pris.

Endelig fandt jeg en fin rund spisebordsplade i eg på lossepladsen, men mangler altså stadig at finde fire matchende ben, som skal være drejet runde og med en stor skrue i toppen, så benene kan skrues op i bordet.

Skulle du eje en af ovenstående på min MUST HAVE- liste, så meget gerne giv lyd:-)

 

Tak fordi du læste med og godt Nytår!!

Anne

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Gitte H
  7. januar 2018 at 12:50

  Sikke nogle fine fund du gjorde i 2017, det bliver sko t at se, hvad du finder her i 2018. At gå efter lopper er altid sjovt, og når man finder det helt rigtige, er det simpelthen fantastisk. Jeg plejer at have en liste på telefon, når jeg går på loppemarked, så jeg kan være lidt målrettet, men de impulsive fund er altid sjove.

  • Reply
   Anne Romedahl
   7. januar 2018 at 19:16

   Mange tak! Ja ret gode fund i 2017, håber snart jeg finder de sidste ting:-) Jeg har også en liste så lang på telefonen, men ender oftest op med at komme hjem med noget uventet.

 • Reply
  CharlotteR
  7. januar 2018 at 13:10

  Hold da op nogle fantastiske fund 2017 bragte med sig, og skøn inspiration til mig selv.
  Jeg har også liste med to do og musthaves, men mindre ting glemmer jeg, når jeg står på loppemarkedet, så Gitte H. god ide’ med en liste på telefonen, den vil jeg tage til mig. :o)

  • Reply
   Anne Romedahl
   7. januar 2018 at 19:19

   Ja, Jeg synes også der var en del fine fund i 2017. Jeg har en svaghed for stole og lamper, som det kan ses af yndlingfundene:-) Listen har jeg også altid på min telefon. Finder dog sjældent noget på listen, men kommer hjem med alt muligt andet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.