Indretning Inspiration Interiør

Nyt til væggene

Indlægget er sponseret af Desenio

Jeg har haft et par travle dage med at pakke spændende sager ud og hænge nye billeder op på væggene. Jeg er vel det, man kalder en indretningsfreak og sådan en af slagsen, som ofte får trang til at flytte møbler, male en væg eller et møbel, eller konstant får en ide til et ombygningsprojekt et eller andet sted i huset.

Ombygningsprojekterne tager jo ofte lang tid fra ide til færdige udformning, men en nem måde at skabe stor forandring og stemning på – er at skifte ud i billederne på væggen og måske hænge dem på en anden måde, eller andre steder i dit hjem.

Hos Desenio kan du finde et bredt udvalg af posters og billedrammer. Der er rigtigt meget at vælge imellem og noget for enhver smag. Teenageren og jeg kiggede sammen på hjemmesiden. Datteren var klar til at tømme kategorien Botanik og Bestsellers.  Jeg blev især tiltrukket af kategorierne fotokunst, arkitektur og natur og naturligvis billedrammer, som prikken over i’et.

Jeg endte ud med at klikke mange fine sager i kurven, og valgte også rammer både i sort og i eg. De lyse billedrammer i eg giver et smukt og let indtryk på en mørk væg. Til gengæld synes jeg, at de sorte rammer fungerer supergodt til fotokunst med masser af farver.

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode. Den gælder fra d. 26. til 29. januar, og ved at bruge koden “ANNE” fratrækkes 25 % på print. Bemærk at rabatten ikke gælder rammer eller handpicked/collaboration plakater.

Jeg er  fascineret af New York, og har villet besøge byen så længe jeg kan huske. Sidste efterår var jeg næsten på vej til New York. Jeg havde planlagt turen og de steder, som jeg ville besøge i detaljer, men turen gik i vasken kort tid før afrejse. Øv!! Et besøg i byen står øverst på min bucket list og derfor søgte et specifikt efter et enkelt kort over byen. Desenio har masser af kort over forskellige byer – der var fire forskellige af New York.  Jeg valgte enkelt kort i en billedramme i eg., fordi udtrykket med kort og rammen skulle være roligt for at matche min vilde væg med palmer. Nu bliver jeg lige dagligt mindet om mine New York-drømme.

 

 

 

 

Jeg blev tiltrukket af den lidt dystre stemning på The doors, og farven spiller så fint med farven Como fra Flügger på min væg i stuen, hvor den er fin flere steder. Nu skal jeg bare have bestemt mig til, hvor den gør sig allerbedst.

 

 

 

 

 

 

 

Er vild med vinklen på The Swimmer. Det er enkelt, farven er dejlig juicy leder tankerne hen på sol og sommer. Den er kommet op i stuen over mit barskab i teak.

 

 

 

I stuerne kom også Let the light in og black wood op på væggen.

 

 

 

Jeg trængte til noget nyt i mit lille kontorhjørne, så der hænger Black wood så fint nu.

 

 

 

 

Billedet Misty forest i en billedramme i eg passer fint til stemningen på Theas værelse. Den har hun ønsket sig længe, og da den skulle op på væggen, så var det lige en anledning til at flytte lidt rundt og få ryddet lidt op.

 

 

 

 

Tak fordi du læste med!!

 

Anne

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlie
  6. februar 2018 at 12:49

  Hej Anne
  Tak for skøn inspiration:)
  Det er vel ikke sådan at du har farvekoden til den blå/grønne på din datters værelse? Den vil passe skønt til min hjemmekontor med de hvidmalede gulve.
  Pft. 🙂

  • Reply
   Anne Romedahl
   7. februar 2018 at 10:54

   Mange tak skal du have!! Desværre har jeg ikke farvekoden på denne væg, da jeg blandede grå maling i, som jeg havde stående. da farve nikke var helt rigtig da den kom op på væggen. Til gengæld har jeg farvekoden på den blå/grå væg – i det indlæg, hvor jeg har malet både karme, dør og væg i samme farve. Den hedder Sct. Pauls blue og den kan du google på nettet. God fornøjelse med dit projekt. Mange hilsner Anne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.