Indretning Inspiration Interiør

Velour-drøm

I kender det? Når noget bliver trendy igen: Højtaljede bukser – lavtaljede – bukser med masser af vidde i benene – og til indretningen – marmor, messing, velour osv. og man siger “Det kommer jeg aldrig i igen – eller “det kommer aldrig ind i mit hjem igen”, og ligeså langsomt begynder trenden så at “vokse” på en.

Sådan havde jeg det med velour, og jeg æder ALLE mine ord igen – jeg har nemlig fået et særdeles seriøst crush på velour. Veloursofaer, velourpuder og veloursengetæpper. Det crush blev jeg nødt til at handle på, så jeg netop ombetrukket en gammel slidt daybed med det skønneste midnatsblå møbelvelour fra Stof og stil. Der var mange lækre farver i Stof og stil – bl.a. karry, støvet blomme, pudder og støvet blå. Alle de farver ville være skønne til projektet, men valget faldt altså på denne.

Daybed ombetrækning velour

Mit nye velourhjørne

 

Den nye daybed skulle egentlig op i sommerhuset at stå, men lige nu kan jeg ikke nænne det, så den har fået en plads i hjørnet af spisestuen, hvilket så betyder, at jeg måtte i gang med den helt store ommøblering:-)

Her lidt billeder af det færdige resultat og måske til inspiration, hvis du også skulle gå med velourdrømme.

 

Ombetrækning velour daybed

Det er altså lidt glamour over velour:-)

 

Ombetrækning velour daybed

 

guide-til-ombetrækning-af-daybed-2-dba-guide

Syede lige et par puder af det overskydende stof

 

Ombetrækning velour daybed

 

Ombetrækning velour daybed

I selskab med et retro-ryatæppe i en skøn olivenfarvet og et retro-net til blade eller strikketøj

 

Hvis du gerne vil have en guide til, hvordan man ombetrækker et daybed, så har jeg faktisk skrevet flere indlæg på ovre på dba-guiden. Der er bla. en trin-for-trin-guide til ombetrækning af denne daybed. Du kan læse guiden ved at klikke lige her

Har du også et crush på velour? eller andet noget helt andet måske? Smid  meget gerne en kommentarer under indlægget. Jeg vil gerne vide, hvad der trender hos dig lige nu:-)

 

Ombetræking daybed velour

 

 

Tak fordi du læste med!!

 

/Anne

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofie
  19. februar 2017 at 10:16

  Hej Anne,
  Det er virkeligt fint med dit nye velourhjørne. Jeg synes dit tæppe er så flot. Hvor er det fra?

  • Reply
   Anne Romedahl
   21. februar 2017 at 8:16

   Mange tak. Jeg er også bare blevet glad for velour. Ryatæppet er et loppefund. Billederne gør det desværre ikke helt ret. Det er helt som nyt og i den skønneste olivengrønne farve. Du må på jagt, dba er altid et godt sted at kigge:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.