DIY Inspiration Lopper

Diy – Fra kedelig vinreol til trendy kopholder

retro kopholder keramik

diy kopholder

Har kigget efter en gammel sakseknagerække længe. Jeg havde en idé om , at den skulle bruges i mit køkken som en retro-kopholder til mine keramikkrus. Det er ikke lykkes mig at finde en i rå træ, som var det, jeg gik efter. I min lokale genbrug spottede jeg så en gammel vinreol i træ – det skal være den slags som kan klappes sammen og slåes ud. De er ret lette at finde til billige penge. Jeg gav en tier for min og tænkte, at den måske kunne bruges til formålet – i hvert fald var det et forsøg værd.

img_0140

Gammel vinreol til udtræk

Jeg markerede midten på pindene og savede alle pindene over en efter en. Det tog ikke lang tid – ca 10 minutter. Derefter tog jeg en fil og filede enderne fri for splinter og rundede hjørnerne let med sandpapir. Derefter var den klar til at blive hængt op. Lige nu har jeg hængt de krus op, som jeg havde i huset – man skal jo starte et sted. Leder nu efter forskellige fede keramikkrus, så den med tiden bliver udbygget således, at kun de allerlækreste unikakrus får lov at få en plads der.

retro kopholder sakseknagerække

Efter vinreolen er savet over

Håber du kunne bruge denne lille lette diy, hvis du falder over en gammel vinreol. Måske du allerede har en gammel sakse-knagerække liggende i gemmerne et sted. Så kan du hoppe direkte til at hænge den op, som en lækker kopholder til at flashe dine keramikkrus. Jeg synes i hvert fald, at den er et ret fint indslag i mit køkken

retro kopholder keramik

Ophængt i køkken. Jeg synes, at den pynter

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kristina Svane
  12. september 2016 at 20:23

  Jeg er misundelig på din væg plads! It’s lovely

 • Reply
  Hanne
  2. september 2018 at 14:20

  Wow super flot og fed ide jeg vil også have mine krus hængt op og det du har fundet på er jo så genialt og hammer flot så tak for tipset

  • Reply
   Anne Romedahl
   24. september 2018 at 10:02

   Mange tak for roserne og god fornøjelse med projektet. Det er ihvertfald nemt og billigt:-) mvh Anne

 • Reply
  Tina
  11. januar 2020 at 10:42

  Hvad er det for en fin hylde du har hængende ved siden af?

  • Reply
   Anne Romedahl
   13. januar 2020 at 10:54

   Hylden er et gammelt genbrugsfund. Tror den har boet ved mig de sidste ti år – mindst:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.