Indretning Inspiration Interiør Livsstil Lopper

Januar-fund

Januar er lig med udsalg. Når vi når hertil, så tjekker jeg ofte, om der er gode priser på nogle af de ting, som jeg har kigget længe efter. Nogle gange ender det så med, at jeg falder over noget – som jeg ikke vidste, at jeg manglede. Det har jeg også gjort i år – og hvis jeg skal være helt ærlig – så fandt jeg faktisk også nogle must haves, som ikke var udsalgsvarer. Nu er det jo januar – den kolde lange mørke måned, så må man godt få lidt ekstra snor, må man ikke:-) ?

Jeg er som altid på udkig efter både gammelt og nyt. Derfor er mine januarfund også en blandet pose bolsjer af stort og småt – nyt og gammelt.

Jeg faldt over denne skønne toilettaske i kork. Jeg er vild med naturmaterialer, og denne er både lidt rå og lækker. Toilettasken kan fåes på udsalg til en rigtig god pris hos Cow concept  lige her. Iøvrigt  er der også mange andre ting på webshoppen – blandt andet nogle skønne skønne tasker og bæltetasker i skind, som jeg nok kommer til at kigge nærmere på inden længe.

boligindretning inspiration toilettaske

Rå og enkel toilettaske i lækkert naturmateriale

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for grønne planter. Kaktusser og sukkulenter er dem, som jeg har mest held med at holde liv i, men jeg prøver alligevel løbende at udvide mit repertoire og forsøger mig med mere krævende planter. En violinplante eller violinfigen – som den også hedder – har de smukkede store blade, og den har jeg virkelig kigget efter længe. Jeg skulle have hentet mit eksemplar i Plantorama i lørdags, men sørme om de ikke havde solgt dem allesammen – selvom jeg ringede derop inden. Nu har jeg fået et eksemplar bestilt hjem og venter nu bare på, at jeg kan hente den. Violinplanten i Plantorama er ca 70-80 cm og koster 159 kr

Source: Pinterest. I må nøjes med et billede fra Pinterest, til gengæld er det er par meget fine eksemplarer, jeg har fundet til jer:-)

 

Så har jeg endelig fundet STOLEN!! En safaristol i brunt skind og absolut det dyreste fund i denne omgang. Safaristolen er en af de stole, som har stået på min ønskeseddel i mange år. Den har jeg jævnligt kigget efter på dba og diverse salgssider – og forleden fandt jeg altså eksemplaret, hvor patineringen var den helt rigtige. Den var ikke helt billig, men i forhold i standen, så var prisen ret god. Derfor har jeg tilladt mig at kategorisere den under januarudsalg.

safaristol boligindregning insp

Safaristolen i selskab med Panthella, picasso og diy-ryatæppe i stuen

 

I Fredericia har jeg fundet en lille butik, som har et meget lækkert udvalg af de fineste afrikanske kurve i flet, og ja….jeg ved godt, at jeg tidligere har sagt, at jeg ikke skulle have flere flettede kurve. Disse to måtte jeg dog eje. Desuden har jeg fået solgt lidt ud af min samling på 21 kurve – så de nye kurve var næsten NEED TO HAVE.

boligindregning inspiration kurveflet

Fineste kurve til hhv. 129 kr og 149 kr

 

Hos cow concept er no waist glas og kammerstagen fundet. Hele serien lavet af gamle vinflasker. Glassene kan holde til både kolde og varme drikke og varierer i farve og diameter. Jeg har brugt er par af mine glas til hyacinter. Det er de helt perfekte til i størrelse og i farvespil i glasset.

 

Af ting i retro-kategorien har jeg fundet det fineste spejl i teak til kun 75 kr. Spejlet er købt hos Lenas retro og loppefund, hvor jeg finder rigtig mange gode ting til superskarpe priser. Du kan finde Lena på instagram (@lenas_retro_og_loppefund). Spejlet har fået en plads i fordelergangen, hvor jeg i øjeblikket overvejer at lave lidt om. Måske mere om det senere:-)

teak retro lopper genbrug

Teak-spejl i fordelergangen

 

Desuden faldt jeg over en gammel strikketøjskurveting i det fineste blomstrede stof. Jeg vil dog bruge den til opbevaring af magasiner i sommerhuset – hvor den vil passe helt perfekt ind. Denne fandt jeg også hos Lenas retro og loppefund til kun 50 kr.

boligindretning inspiration velour rya retro

Retro-holder til sommerhuset fundet hos Lenas retro og loppefund

 

Som rosinen i pølseenden har jeg lige suppleret op med noget, som egentlig ikke hører til i boligkategorien – nemlig hudplejeprodukter. Når de alligevel er med her, så det det fordi – at Naobay har formået at forene deres lækre økologiske produkter med emballager, som bare er en fryd for øjet. Jeg er fan af deres Hydraplus cream, hydraplus eye contour cream og håndcremen. Jeg supplerer op, når der er tilbud. På cocopanda kan du ofte spare en del. Du kan se produkterne her

Økologisk cremer i lækre emballager

 

 

Det var alt i denne omgang. Har du været på udsalg og fundet nogle must haves? Tak fordi du læste med!!

Anne

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.