DIY Indretning Inspiration

Ny væg i stuen

Instagram er et mekka af inspiration, og det er jo rigtigt dejligt med et forum – hvor man kan få inspiration. Et kig på instagram fører ofte til tanker og idéer til nye projekter. Jeg har altid en WANT-TO-DO-liste liggende. Her skriver jeg løbende ideer og projekter på, som jeg gerne vil afprøve.

En af de ting, som er meget oppe i tiden er malede vægge. Det gør jeg ofte i herhjemme – og jeg har pt flere malede vægge i mit hjem. En mørk blå i Theas værelse – en varm mørkegrå i køkkenet og en lys kold grå i stuen. I stuen er det nu blevet tid til lidt forandring, og den grå væg i stuen har derfor fået en nye farve.

Jeg har valgt farven Como fra flugger, en farve som jeg længe har haft kig på. Jeg har set den en del steder, men alt efter rum og lysforhold, har den set meget forskellig ud i farven. Jeg har derfor været noget spændt på, hvordan den ville tage sig ud i min stue.

 

Efter 2 timers arbejde, så havde væggen fået en ny farve. Åren er fra @lenas_retro_og_loppefund. Louisiana billede på lærred fundet i genbrugsbutik

 

Her er jeg i gang med at male kanten (den får lige en omgang hvid for at lukke af til tapen, så kanten bliver helt lige og pæn) Man kan se den kolde grå farve, som jeg havde på væggen før

 

 

I gang med arbejdet og farveforandringen fornemmes tydeligt

 

Det gode ved at male en væg er, at man får ret meget forandring uden det store arbejde. Et par timers arbejde med afdækning og maling, og vupti…. et helt nyt look.

Farven er helt rigtig. Den er kølig og varm på samme tid, elegant og fremhæver mine ting på fineste vis, så det er en keeper (indtil jeg selvfølgelig en dag får lyst at prøve noget andet). Jeg har efterhånden erkendt, at intet består for evigt og altid, når det gælder indretning. Når det er sagt, så er jeg altså virkelig tilfreds med resultatet!!

Samtidig kunne jeg ikke dy afprøve lidt forskellige muligheder med ophæng og billeder på væggen. Er stadig i gang med at bestemme mig, så derfor lidt forskelligt på væggene på billederne her. Billederne herunder er taget på forskellige tider af dagen, og farven varierer meget i farven – alt efter om solen står ind eller ej.

 

Eftermiddag hvor solen skinner ind her.  Det fine palmeprint på væggen er fra hausholmliving

 

Formiddag hvor solen er på den anden side af huset

 

 

Picassoplakaten er fundet på Dba

 

Det var et lynprojekt med stor forandring, men nogle gange har projekterne med at gribe om sig (ihvertfald hos mig), så jeg pønser på endnu en forandring i stuerne. HVIS jeg beslutter mig for at gå i gang, så skal du helt sikkert nok høre mere om det her på bloggen:-)

Tak fordi du læste med!!

 

Anne

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jette
  23. marts 2020 at 10:05

  Hej Anne
  Er det den farve de også kalder ‘Eilersen Como’?
  Den er så fin : )

  • Reply
   Anne Romedahl
   12. april 2020 at 9:01

   Ja lige præcis Como Eilersen. Min yndlingsfarve af alle dem, som jeg har prøvet. Alt efter lyset har den så mange forskellige udtryk fra brunlig til rosa/lilla. Den kan du roligt male med. hilsen Anne

 • Reply
  Ursula
  3. juni 2020 at 12:42

  Så fin farve!!
  Hvilken glansgrad har du valgt?

  • Reply
   Anne Romedahl
   3. juni 2020 at 18:22

   mange tak. Jeg kan bedst lide mat, så jeg vælger altid den mest matte – gerne 5. hilsen Anne

 • Reply
  Ursula
  4. juni 2020 at 6:29

  Tak for svar 🙂
  Jeg har selv igår købt en spand og skal snart igang på et par vægge i stuen. Har dog mindre børn, så har valgt glans 10,- så håber jeg bare det bliver lige så flot som dine vægge

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.