Indretning

Velkommen til Annes finurlige univers

Så trodsede jeg – langt om længe – min begrænsede tekniske formåen og har fået min blog op at køre. Jubii!! Bloggen har været et ønske meget længe. Nu er jeg her – glad og bare klar til at gå i gang.

På bloggen vil omdrejningspunktet især være bolig – interiør – indretning – inspiration – diverse hus og have-projekter – recycling – loppefund og ikke mindst både store og små DIY’s. Desuden vil jeg ikke udelukke, at jeg ytrer mig om hverdagsliv, livsstil og gode tips, som jeg mener, andre måske også kunne have glæde af.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med, og at du kan bruge mine indlæg og guides og synes, at der er inspiration at hente her på bloggen. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste.

Nedenfor for dette skriv kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så kan du se, når der er nyt på bloggen. Jeg ville også blive rigtigt glad, hvis du vil give dit besyv med i form af kommentarer og ris og ros. Det er langt sjovere at skrive, når man ved, der er nogen i den anden ende.

Velkommen til Anne finurlige univers!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tanja Jørgensen
  7. september 2016 at 10:41

  Elsker alle dine projekter og din gode smag! Glæder mig til at følge dig her på bloggen – Stort tillykke med den 🙂

  • Reply
   Anne Romedahl
   7. september 2016 at 11:51

   Mange tak og 1000 tak for de pæne ord!Så glad for at du har lyst til at følge med her:-)

 • Reply
  Anne Kosefsen
  10. september 2016 at 18:00

  Stort tillykke søde Anne
  Glæder mig til at følge din gode stil 😉
  og dine vilde, sjove og fede påfund og ideer.

  • Reply
   Anne Romedahl
   11. september 2016 at 18:52

   1000 tak Anne. Jeg er Rigtig glad for, at du har lyst til at følge med:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.