DIY Indretning Inspiration

Nyt farvetoner i soveværelset

Annnonce for Flügger

Nye toner i mit soveværelse og nyt lækkert sengetøj

Jeg ved det! Jeg elsker bare at indrette og lave om – så mit soveværelse har sørme også fået et nyt look henover sommeren. Jeg har været rigtig glad for min tone-i-tone væg og paneler malet i mørk støvet blå. Den anden væg i mit soveværelse har haft blåt palmetapet i et par år. Det tapet er også virkeligt flot, men larmer også noget, når man opholder sig i rummet – så jeg trængte altså til at prøve lidt nyt.

I soveværelset har jeg nu valgt en ny og varm tone. Farven hedder Sahara og er fra Flügger og har farvekoden IN-594. Malingen er en Flutex 5. Skal jeg beskrive farven, så er den en mørk sand på grænsen til brun.

Jeg har valgt at male 3 vægge (på den 4 væg har jeg et klædeskab – som fylder hele væggen). På væggen hvor sengen står, har jeg sat plader på forneden og lavet en panelvæg. Til firkanterne har jeg skåret fejelister til og monteret listerne med lim. Jeg har afsluttet panelvæggen med en helt enkelt stukkant fra Flügger, så på denne væg er det kun væggen over stukkanten, som er malet med farven Sahara. Vægpanelet og stukkanten har indrammet sengen meget fint – men her først lidt billeder af arbejdsprocessen med panelvæggen.

Pladen er sat på væggen og malertape markerer, hvor fejelisterne skal sættes på. Jeg var lidt udfordret af stikkontakterne.
Så kom der fejelister og stukkant på væggen, og den har fået første omgang maling
Det færdige resultat med panelvæg og stukkanten som afslutning
Her et billede fra den anden side af sengen

Desuden har jeg købt nye store gavlpuder. Jeg køber inderpuderne i Ikea. De er kæmpestore og dejligt bløde og koster 179 kr pr stk. Derudover har stoffet selvfølgelig også kostet. Stof på gavlpuder er lækkert hør. Ny sengetøj er det også blevet til. Sengetøj fra linenme.dk har længe stået på min ønskeseddel. Det fåes i et utal af farver og forskellige størrelser, så det var nemt at finde noget, som passede præcis til vores mål på puder og dyner. Da der nu kom en ny varm farve på væggen, så passede dette sæt i hør fra linenme.dk helt perfekt til resten.

Lækreste sengetøj i hør fra linenme.dk
Sengetøj er fra linenme.dk

Jeg er rigtig glad for det nye look i soveværelset, og føler mig som et rent luksusdyr, når jeg kryber til køjs her:-)

Her lige lidt flere billeder fra soveværelset fra forskellige vinkler

Elsker det rolige naturlige look, som soveværelset har fået. Skabet er malet i samme tone som væggen – blot en lysere nuance.
Close up – details. Farven på væggen er Sahara fra Flügger

Bag forhænget gemmer jeg mit tøj:-)
I karnappen står min nyombetrukne daybed – betrækket er hør fra linenme
Panelvæggen indrammer sengen fint

Jeg håber du fik lidt inspiration – og tak fordi du læste med!!

Anne

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  lene
  14. september 2019 at 15:24

  Hej.
  Flot soveværelse, og altid meget inspirerende at læse dine indlæg.
  Hvor er jeres senge lamper fra?
  Vh. Lene

  • Reply
   Anne Romedahl
   14. september 2019 at 16:03

   Hej Lene. Mange tak skal du have. Sengelamperne er fra Søstrene Grene – måske købt for 2 år siden. hilsen Anne

 • Reply
  lene
  14. september 2019 at 18:42

  Hej Anne.
  Ok, tak for det.
  Jeg kikker videre.
  VH. Lene

 • Reply
  Makeover af Teen-værelse - Annes finurlige univers
  17. september 2019 at 7:17

  […] anderledes end den, som jeg lige har malet i soveværelset. Det projekt kan du læse mere om lige her. Farven i Theas værelse er en mere kold nuance end den i soveværelset – men virkelig fin, […]

 • Reply
  Opgrade til Kontinental seng - Annes finurlige univers
  29. november 2019 at 6:06

  […] Jeg har for nylig lavet en make-over i vores soveværelse. Væggene “larmede” lidt og jeg ville gerne have lidt mere dæmpet stemning – a la lækkert hotelværelse med rolige farver og elegante paneler med stuk på væggene. Indlægget om nye farvetoner i soveværelset kan du se lige her. […]

 • Reply
  Theresa Nismi Khoury
  13. januar 2020 at 6:08

  Så fint og sejt lavet. Din serveringsbakke i træ er nydelig. Hvor har du købt den.
  Det hvidestykke bag sengen er sen en dør der er lukket til?

  • Reply
   Anne Romedahl
   13. januar 2020 at 10:41

   Mange tak for roserne:-) Det hvide stykke bag sengen er en blændet dobbeltdør. Serveringsbakken er et genbrugsfund, så du må ud at kigge i genbrugsbutikkerne. hilsen Anne

 • Reply
  Janne
  14. maj 2020 at 20:40

  Hvor er det fint – en lækker og rolig farvepalette.
  Hvad er det for en type plade du har anvendt til panelvæggen?

  • Reply
   Anne Romedahl
   18. maj 2020 at 17:15

   Hejsa. Mange tak. jeg elsker de rolige farver. Pladen er hård masonit. hilsen Anne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.